Terugbetaal- en retourneringsbeleid

We hebben een retourbeleid van 30 dagen, wat betekent dat je 30 dagen na ontvangst van je artikel een retour kunt aanvragen.

Om een retour te starten, kun je contact met ons opnemen via info@pluymaekers.com. Houd er rekening mee dat retouren moeten worden verzonden naar het volgende adres: Burgemeester Kerckhoffsstraat 2, 6231 GP Meerssen, Netherlands

Als je retour wordt geaccepteerd, sturen we je een retourverzendlabel en instructies over hoe en waar je je pakket kunt verzenden. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retour aan te vragen, worden niet geaccepteerd.

Je kunt ons altijd contacteren voor vragen over retouren via info@pluymaekers.com.

Schade en problemen
Controleer je bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect, beschadigd is of als je het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.

Terugbetalingen
We zullen je op de hoogte stellen zodra we je retour hebben ontvangen en geïnspecteerd, en laten je weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Als het is goedgekeurd, word je automatisch terugbetaald via onze betaling provider Mollie. Onthoud dat het enige tijd kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling verwerkt en plaatst.

Europese Unie 14 dagen bedenktijd
Als de goederen naar de Europese Unie worden verzonden, heb je het recht om je bestelling binnen 14 dagen te annuleren of te retourneren, om welke reden dan ook en zonder rechtvaardiging.

Als er meer dan 15 werkdagen zijn verstreken sinds we je retour hebben goedgekeurd, neem dan contact met ons op via info@pluymaekers.com.